2014-05-14 20:55:50

Priznanja najboljim učenicima i mentorima
U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održan je tradicionalni prijam  za učenike koji su na državnoj i međudržavnoj razini natjecanja, susreta i smotri u školskoj 2012./2013. godini postigli prvo, drugo ili treće mjesto te za njihove mentore.
Događaju su prisustvovali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, njegov zamjenik Marko Filipović i pročelnica Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke Sanda Sušanj, koji su učenicima i mentorima uručili pisana priznanja.
Svoje obraćanja uspješnim učenicima i mentorima gradonačelnik je započeo s poznatom Einsteinovom izrekom izrekom "Um je kao padobran – najbolje funkcionira kad je otvoren":
 
 
 
U nastavku pročitajte imena nagrađenih učenika i mentora naše škole.
U prošloj školskoj godini 71 prosvjetni djelatnik riječkih odgojno-obrazovnih ustanova pripremao je 112 učenika koji su pojedinačno ili ekipno osvojili jedno od prva tri mjesta na državnoj i/ili međunarodnoj razini natjecanja, susreta i smotri.   Iz naše škole priznanje su dobili:

- Iva Kristić za postignuto 1. mjesto u debati - pojedinačno ( mentorice Nada Kegalj i Diana Negovetić)
- Sven Sušanj za postignuto 1. mjesto iz talijanskog jezika (mentorica Roberta Bonassin)
- Sven Sušanj za postignuto 2. mjesto iz povijesti ( mentorica Iva Baraba)
- Sven Sušanj za postignuto 2.mjesto u debati - pojedinačno (mentorice Nada Kegalj i Diana Negovetić)
- Lea Vukoja za sudjelovanje na LiDraNu (mentorica Denis Pilepić)
- Iva Kristić, Luana Bobanović, Ana Stilinović Dimitrijević i Laura Ivančić za sudjelovanje u Smotri građanskog odgoja (mentorica Sonja Dragičević)

Iz naše škole priznanja su dobili i učenici iz svojih izvanškolskih aktivnosti i polaznici Glazbene škole:
- Gea Anić za sudjelovanje na Međunarodnom natjecanju IVANO – FRANKIVS'K 2013. u Ukrajini (mentorca Laura Herceg)
- Imran Duraj za sudjelovanje na Međunarodnom natjecanju  mladih gitarista POREČKI  TIRANDO(mentorica Slađana Čolović)   U prigodnom programu sudjelovala je s recitacijom i naša učenica 2.b razreda Enia Žufić.         Psihologica Nada Kegalj

Osnovna škola Podmurvice Rijeka