2012-02-23 16:14:53

Rijeka psihologije

Postovani roditelji, ucenici i ucitelji, pozivamo Vas da poslusate ili pogledate neku od aktivnosti rijeckih psihologa.

 

Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na manifestaciju Rijeka psihologije koja će se održati u Rijeci od 20. do 26. veljače 2012. godine.
Rijeka psihologije provodi se u okviru Tjedna psihologije u Hrvatskoj koji je pokrenulo Hrvatsko psihološko društvo 2008. godine.
Cilj projekta je popularizacija psihologije i promicanje njenog značaja u društvu kroz organizaciju popularnih predavanja, radionica, promocija, debata, tribina, izložbi i znanstvenih kafića na različitim lokacijama u gradu Rijeci.
Osim promocije struke, Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter: prodajom promotivnih predmeta na štandu na Korzu i u Tower centru Rijeka, prikupljat će se sredstva za uređenje Odjela za djecu i adolescente Psihijatrijske bolnice Lopača.
Pripremili smo bogat i zanimljiv program iz različitih područja psihologije, kao što su savjetovanje i psihoterapija, sportska psihologija, zdravstvena psihologija, psihologija odgoja i obrazovanja, organizacijska psihologija itd.
 

Uključite se u aktivnosti i saznajte nešto više o komunikaciji, stresu, polasku djeteta u
školu, ovisnostima, poticanju kreativnosti, roditeljstvu, profesionalnojorijentaciji i traženju posla, samopoštovanju, zdravlju, starenju i brojnim drugim temama.
Upoznajte različite psihoterapijske pravce i mitove o psihoterapiji te provjerite imate li razloga za odlazak psihologu. Saznajte brojne zanimljivosti i rezultate najnovijih istraživanja iz područja psihologije, detalje projekata i programa koje psiholozi provode….
Razmišljate li o studiju psihologije u Rijeci, studenti psihologije imaju informacije za vas.
Ukratko, pedeset i tri aktivnosti koje su namijenjene svim građanima našeg grada, različitih uzrasta i dobnih skupina, a vjerujemo da svatko može pronaći nešto za sebe.
 
Ovim putem pozivamo vas i na Svečano otvaranje Rijeke psihologije koje će se upriličiti u utorak, 21. veljače 2012. godine, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom u 18 sati. Nakon svečanosti otvaranja, koje će uveličati i dekan Filozofskog fakulteta u Rijeci, dr.sc. Predrag Šustar; rektor Sveučilišta u Rijeci, dr.sc. Pero Lučin i gradonačelnik grada Rijeke, mr.sc. Vojko Obersnel, možete poslušati predavanje Put u središte uma prof.dr.sc. Mladenke Tkalčić s Odsjeka za psihologiju.
 
Pozivamo vas da zaplivate s nama u Rijeci psihologije i uključite se u aktivnosti koje smo vam pripremili, kao i u humanitarnu akciju. Detaljan program događaja potražite u prilogu, a poziv svakako proslijedite daljeJ.
 
Elektronska verzija
programa dostupna je i na mrežnim stranicama Filozofskoga fakulteta u Rijeci
(http://www.ffri.uniri.hr/).
 
Veselimo se zajedničkom druženju,
 
Organizacijski odbor Rijeke Psihologije


Osnovna škola Podmurvice Rijeka