2011-10-16 22:23:00

Mogu ako hoću
                 Grad Rijeka u suradnji s Policijskom upravom primorsko-goranskom tijekom školske godine 2010./ 2011. započeo je s provedbom preventivnog programa ZAJEDNO VIŠE MOŽEMO. Program je usmjeren prevenciji zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja namijenjenoj populaciji učenika 4. 5. i 6. razreda osnovnih škola na području grada Rijeke.
Tijekom školske godine 2011./2012. provodit će se dvije komponente programa pod nazivom MOGU AKO HOĆU i SAJAM MOGUĆNOSTI.
 
       
 Pročitajte pod opširnije realizaciju prve komponente.
             Prva komponenta programa održala se 13. listopada kada su učenici 4.b razreda OŠ Podmurvice u pratnji učiteljice Denis Pilepić posjetili policijsku postaju na Zametu. Boravak u postaji trajao je dva školska sata tijekom kojeg su se učenici upoznali s radnim okruženjem policajaca, radom pojedinih policijskih službi  te upoznavali s posljedicama vandalizma i vršnjačkog nasilja . Druga komponenta programa održat će se krajem školske godine o kojoj ćemo vas još izvijestiti

Osnovna škola Podmurvice Rijeka