2021-10-13 08:08:05

POSJET AZILU KROZ PROJEKT TIČE(Š) ME SE

U okviru školskog projekta Tiče(š) me se prikupljali smo vrijedne potrepštine namijenjene Azilu za napuštene pse Društva za zaštitu životinja Rijeka. Humanitarna akcija za Azil naša je prva ovogodišnja akcija. Za potrebe akcije učenici su izradili i prigodne plakate, a učenik Niobio G. snimio je izjavu za mrežne stranice Škole. Prikupljene donacije smo u utorak 12. listopada 2021. predali četveronožnim stanovnicima Azila.

 

Azil su posjetili učenici razredne nastave Evita Lj., Ileana R. i Sebastian Š. te učenici predmetne nastave Artur Š., Davor M., Gabriel M., Jakov M., Leon B., Lucija Š., Mara Č., Marta B. i Tara V. u pratnji učiteljica A. Marinić i D. Toljanić i prisustvo roditelja kojima se zahvaljujemo na suradnji i pomoći oko prijevoza.

Učenici su imali priliku razgledati Azil, saznati sve što ih zanima o stanovnicima Azila i volontiranju od volonterke Meri te se poigrati sa štićenicima Azila.

Zahvaljujemo se svim učenicima i roditeljima velikog srca!

Projekt Tiče(š) me se provodi se na školskoj razini pod mentorstvom A. Marinić, D. Toljanić, D. Negovetić, I. Erak, Mia Blečić, N. Vukelić, R. Bonassin, S. Ljubičić, S. Čop Barbalić, T. Turić, Z. Rendić.

 

 

 


Osnovna škola Podmurvice Rijeka