2020-11-20 13:59:02

Dragi roditelji,

 

s obzirom na epidemiološku situaciju i nemogućnost održavanja individualnih informacija za roditelje u prostorima škole, informacije će se održavati na sljedeće načine:

1. Roditelji se mogu obratiti učiteljima telefonskim putem prema rasporedu informacija, na broj telefona 051/561-179

2. Roditelji se mogu obratiti svim učiteljima putem elektroničke pošte. U priloženoj tablici možete pronaći popis svih učitelja i njihove adrese elektroničke pošte.

3. Zadnjeg četvrtka u mjesecu u 17.00 sati održavat će se popodnevne informacije za predmetnu nastavu u online obliku. Roditelji se, uz prethodnu najavu, s učiteljima mogu dogovoriti i za online individualne informacije u realnom vremenu preko aplikacije Teams. Svi učenici škole uključeni su u navedenu aplikaciju koja omogućuje međusobno uspostavljanje poziva i putem njihovih podataka za prijavu ostvarit ćemo video poziv za potrebe individualnih informacija. Aplikaciji se može pristupiti putem računala, laptopa, tableta ili mobitela.

Za ovakav oblik informacija roditelji se moraju najaviti učiteljima putem maila. Video poziv će se održavati u vremenskom periodu koji je naveden u tablici u privitku kod svakog pojedinog učitelja, a individualni razgovor može trajati najdulje 10 minuta.

Učitelji uspostavljaju/započinju poziv na Teamsu-u, a roditelji se javljaju. Suprotno nije dozvoljeno.

Tablica u prilogu!

Vaša ravnateljica


Osnovna škola Podmurvice Rijeka